dimecres, 11 d’agost del 2010

L´Altra Cara de la Lluna als mitjans.

Seguim apareixent als mitjans, en aquest cas és el magazine on-line pica´m qui se´n fa ressó.
No deixeu de visitar el web de pica´m que és molt interessant.

Xàtiva, l’altra cara de la lluna

11 agost de 2010 a 
Una empresa de Xàtiva ha llançat una interessant iniciativa que amb el títol de “Xàtiva, l’altra cara de la lluna” vol acostar a visitants i ciutadans a conèixer la capital de la Costera d’una manera diferent en una visita nocturna i guiada per Pep Gimeno Botifarra qui disfressat de cego medieval es recolzarà en llegendes i rondalles per donar a conèixer la ciutat.
La iniciativa turística contempla la visita guiada a alguns dels llocs més emblemàtics com ara la costa del Castell, on es realitzarà un sopar d’inspiració àrab. Junt a Botifarra també participa l’escriptor localToni Martínez , un grup d’actors locals i monitors.
La visita, sobre la qual podreu trobarmés informació ací, també contempla la degustació de té àrab, mistela i dolços com l’almoixàvena. La propera visita tindrà lloc el divendres 13 d’agost.

2 comentaris:

  1. Ahir vam demanar informació de la passejada a l'oficina d'informació turística de l'Alameda... i cap de les dues xicones que atenien ens van donar cap informació sobre ella...
    De fet, quan vam preguntar si encara es feien, van contestar que no. Molt bona la promoció dels recursos turístics de la ciutat, no? ;)
    Imma

    ResponElimina
  2. hehehe....gran observació. El turisme a Xàtiva es mou per iniciativa privada, si vols fer alguna cosa te la curres i no comptes amb l´ajuda de ningú, ans al contrari: si et poden posar traves te les posen.
    La ruta segueix endavant i la propera data és el 10 de setembre.

    ResponElimina