dimarts, 17 de maig del 2011

TORNA L'ALTRA CARA DE LA LLUNA

Ja està ací de nou l'Altra Cara de la Lluna, la ruta nocturna per la costa del Castell de Xàtiva. Tornen els actors que ens transportaran al món màgic dels moriscs, a la Xateba mussulmana. Torna Botifarra en la pell del romancer cec que ens contarà i ens cantarà les llegendes més antigues, en fi torna la ruta més màgica que s'ha fet mai a Xàtiva!! El proper divendres 27 de Maig arranquem.
Com a novetat enguany tindrem 2 rutes nocturnes més amb temàtiques ben diferents que ja vos contarem més endavant, així que l'Altra Cara de la Lluna només comptarà amb 3 edicions. Per tant si l'any passat no vas poder vindre o si en vas gaudir tant que vols repetir no t'ho penses i vine a l'oberta!.
Més avall teniu fotos i vídeos de l'edició de l'any passat perquè aneu fent boca.

Podeu reservar el vostre tiquet mitjançant  1 Viatges Plaça Porta de Sant Francesc, 10 (darrere de la pedra dels Maulets).

També vos donem la possibilitat de reservar a través del mail de B-612. Vos confirmarem si queden places i vos farem arribar un número de compte perquè ens feu l'ingrés.

El preu és el mateix que l'any passat: 50 € que inclou una vetllada inoblidable, unes quantes cançonetes cantades en viu per Botifarra i un soparot Morisc a La Maga.

Vos esperem a totes i a tots!




2 comentaris:

  1. Quins dies ho feu?

    ResponElimina
  2. a banda d'aquesta edició també en farem una el 22 de juliol i una altra el 23 de setembre.... així mateix durant l'estiu proposarem altres rutes nocturnes amb temàtiques diferents: els borja i Estellés.

    ResponElimina